Beoordelingen van The Roastary Stadionweg Amsterdam

Recente recensies van The Roastary Stadionweg Amsterdam

5 sterren na 9 reviews

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super kippetje !

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Perfect gebraden. Beste die ik ooit heb gehaald/ besteld 👍🏼

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Kip was vers en op top temperatuur. Wij gaan snel nog eens bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke complete maaltijd. Uitstekende kip met mais en verse appelmoes.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De lemon kip is heerlijk. Ik had om 18.00 uur de kip online besteld maar die was nog niet klaar en moest 20 minuten wachten. Dat is minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voldoet aan de verwachingen Vriendelijke service

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hubbard large menu voor 3/4 personen afgehaald. Kip was prima van smaak en lekker gegrild. De bijbehorende aardappelgratin was heerlijk. Echter het was een eenpersoonsbakje. Dat verwacht je echt niet bij een 3/4 persoonsmenu. 25 euro was gewoon te duur voor het geheel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top, die Hubbard.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg enthousiast, gaan we vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.